Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TBF'den Sağduyu çağrısı

TBF'den Sağduyu çağrısı

SPOR Haberleri

TBF, BBL'nin Play-off Final Serisi 5. maçı olan Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Liv Hospital karşılaşması öncesi sağ duyu çağrısında bulundu.

TBF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital takımları arasında devam etmekte olan Beko Basketbol Ligi 2014-2015 sezonu Play-off Final Serisi maçlarının beşinci maçı bu akşam Fenerbahçe Ülker Salonu'nda oynanacaktır. Her iki güzide kulübümüzün bir asra yakın bir süredir Türk sporuna ve dolayısıyla basketbola katkıları tartışılmaz ve bir birleriyle mukayese edilmez bir gerçektir. Ülkemizin en ücra köşelerine bile yansımış olan 'Ezeli Rekabet, Ebedi Dostluk' kavramı dahilinde yaşanan mücadele hırsı ve gerginlik, kurallar dahilinde kaldığı sürece anlayışla karşılanmaktadır. Sporun içinde yaşayan herkesin kabul ettiği gibi her branştaki spor faaliyetleri kurallara uygun olarak yapıldığı sürece güzel ve anlamlı olmaktadır. Yönerge hükümlerini uygulamak kadar bunlara uygun davranışlar sergilemek de görev ve sorumluluklarımızın içindedir. Bu seride oynanan maçlarda dahil olmak üzere bu güne kadar organizasyon sorumluluğunu üstlendiği tüm faaliyetleri yönerge hükümleri dahilinde yöneten federasyonumuz, aynı kararlılıkla bundan sonraki maçlarda da benzer hassasiyeti gösterecektir. Son derece tecrübeli idari ve teknik yönetici kadrosuna sahip her iki kulübümüzün kurallara uygun davranış içinde olacağı inancıyla sonuçta Türk sporu ve basketbolun kazanacağı şekilde serinin tamamlanmasını kulüp yönetimlerinin dikkatine sunmak isteriz" denildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...