Google adını uzaya yazdıracak!

Google adını uzaya yazdıracak!

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz günlerde uydu şirketi Skybox'ı satın alan Google, şimdi de Virgin Galactic isimli uzay turizmi şirketine ortak oldu.

Geçtiğimiz günlerde uydu şirketi Skybox'ı satın alan Google, şimdi de Virgin Galactic isimli uzay turizmi şirketine ortak olarak Uzay'ı fethetmeyi planlıyor. Kaliforniya merkezli Google şirketinin Uzay ile ilgili faaliyetleri giderek artıyor. Google, Sir Richard Bronson'ın uzay turizmi şirketi Virgin Galactic'e yatırım yapmayı planlıyor. Google'ın, şirketin yüzde 1,5'luk hissesini 30 milyon dolara satın alması bekleniyor.
Google, geçtiğimiz yıl atmosferin yüksek bölgelerine balon gönderilmesiyle uzak bölgelere internet erişimi sağlayabilecek olan "Loon" projesini duyurmuştu.

Dev şirket, Nisan ayında insansız uçan robotlar yapan Titan Havacılık şirketini satın almıştı.

Google, bu hafta başında da Google Maps'ın görüntü kalitesini artıracağı düşüncesiyle uydu üreticisi Skybox'ı 500 milyon dolara satın almıştı.

Ajanshaber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...