'Rezalet bir organizasyon'

'Rezalet bir organizasyon'

SPOR Haberleri

Ersin Düzen: Tokyo'ya kaybettiğimiz Olimpiyatlar sonrası sevinenler gelsin buradaki organizasyonu görsünler.

Dünya Kupası maç anlatımları için Brezilya'da bulunan TRT 1 Stadyum Programı sunucusu Ersin Düzen organizasyonun oldukça problemli olduğunu söylerken 'Türkiye'nin kaybettiği organizasyonlar için sevinenler gelsin de Brezilya'yı görsün' dedi.

İşte Ersin Düzen'in isyanı…

'Tokyo'ya kaybettiğimiz Olimpiyatlar sonrası sevinenler gelsin buradaki organizasyonu görsünler. Ondan sonra başkasının kazandığı organizasyon için sevinç çığlıkları atsınlar. Bakın iddia ediyorum bizim ülkemizde bir organizasyon yapsak alasını yaparız emin olun. Hiç kimse kusura bakmasın. Ne insanlarla ne birbirinizle iletişim kuramıyorsunuz. Rezalet bir organizasyon. Başka yerdeki organizasyonları sürekli olarak göklere çıkaranlar gelsinler buradaki organizasyonları yaşasınlar da göreyim. Bir göreyim bakayım o zaman ne diyecek o insanlar. O zaman hala sevinecekler mi acaba. Bizim ülkemizde Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyatlar vermediler. Gelsinler görsünler burayı da sonra başka ülkenin sevincini yaşasınlar''

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...