Bahçeli: IŞİD örgütüne haddini bildirin

Bahçeli: IŞİD örgütüne haddini bildirin

Politika Haberleri

Bahçeli, 'AKP hükümeti, hiçbir bahaneye sığınmadan, Musul Başkonsolosluğumuzu cebren ve şiddetle ele geçiren IŞİD örgütüne haddini bildirmeli' dedi.

Türk milletinin IŞİD işgalini kıracak, IŞİD oyununu bozacak güçte olduğunu söyleyen nbsp;MHP lideri Devlet Bahçeli, "IŞİD, Başkonsolosluğumuza düzenlediği eylemiyle Türkiye topraklarına alenen saldırmış ve kirletmiştir. PKK'nın yüz değiştirmiş hali olan bu kanlı örgütün, Türkiye'nin damarına bastığı, sinir uçlarıyla oynadığı, sabrını sınadığı ortadadır. AKP hükümeti, hiçbir bahaneye sığınmadan, Musul Başkonsolosluğumuzu cebren ve şiddetle ele geçiren IŞİD örgütüne haddini bildirmeli ve Türk vatandaşlarını çok acil kurtarmalıdır" dedi. IŞİD'i himaye eden güçlerin Orta Doğu haritasını yeniden çizmek istediğini de belirten Bahçeli, "Irak'ı üçe bölme hazırlığı alenen gün yüzüne çıkmıştır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...