Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Haydi göreve! Lucescu, Haşan Şaş ve Arif Erdem'e teklif yaptı

Haydi göreve! Lucescu, Haşan Şaş ve Arif Erdem'e teklif yaptı

SPOR Haberleri

Rumen teknik adam, iki çalıştırıcıdan olumlu cevap alırken kaleci antrenörlüğü için ise düşünülen isim Mondragon.

Teknik Direktör Roberto Mancini ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray, Shakhtar Donetsk'in tecrübeli ismi Lucescu ile prensip anlaşmasına varmıştı. Sarı-kırmızılıların, Ukrayna kulübünün başkanı Rinat Akhmetov'u da ikna etmek üzere olduğu belirtiliyor. Galatasaray'da Lucescu'nun yeni sezonda takımın başına geçmesi o kadar yakın ki Rumen teknik adam, şimdiden yardımcı antrenörlerini de belirledi. 2000-2002 yıllarında Lucescu yönetimindeki takımda forma giyen Arif Erdem ile Hasan Şaş yeni yardımcı hocalar olacak. Arif Erdem son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktörlük görevinde bulunmuştu.
MONDRAGON'A DA TEKLİF
Hasan Şaş ise geçtiğimiz sezonun ilk haftalarında yollar ayrılan Fatih Terim'in yardımcılığını yapıyordu. Erdem ve Şaş'ın, Rumen çalıştırıcının isteğini olumlu karşıladığı ifade ediliyor. Geçtiğimiz gün Galatasaray'ın resmi internet sayfasındaki teknik heyet kadrosundan yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu ile kaleci antrenörü Taffarel'in fotoğraf ve bilgileri çıkarılmıştı. Lucescu'nun isteği üzerine kaleci antrenörlüğü için Mondragon'a teklif iletildi ve cevap bekleniyor. Kolombiyalı file bekçisi olumsuz bir geri dönüş yaparsa, Taffarel ile yola devam edilecek. gt; Bahadır ÇOKİŞLER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...