Son şampiyonun en kötü kabusu!

Son şampiyonun en kötü kabusu!

SPOR Haberleri

Dünya Kupası B Grubu ilk maçında 2010 Dünya Kupası'nın iki finalisti İspanya ile Hollanda karşı karşıya geldi. Hollanda İspanya'nın kabusu oldu.

Gecenin sonucu merakla beklenen karşılaşmasında Hollanda, 2010 Dünya Kupası finalinde kaybettiği İspanya'yı 5-1 mağlup ederek flaş bir galibiyete imza attı. 25.dakikada Xabi Alonso'nun golü ile 1-0 öne geçen İspanya'ya Robin Van Persie'nin 43.dakikada attığı muhteşem gol ile yanıt veren Hollanda, 2.yarıda adeta şaha kalktı. 53 ve 80.dakikada Robben, 65'te De Vrij ve 72'de Van Persie'nin golleri ile sahadan 5-1 galip ayrılan Portakallar, hem son Dünya Kupası'nın rövanşını almış oldu hem de turnuvaya sansasyonel bir başlangıç yapmış oldu.


Stat: Fonte Nova Arena
Hakemler: Nicola Rizzoli, Renato Faverani, Andrea Stefani (İtalya)
İspanya: Iker Casillas, Gerarad Pique, Andrea Iniesta, Xavi Hernandez, Xabi Alonso (Dk. 63 Pedro Rodriguez), Sergio Ramos, Sergio Busquets, Jordi Alba, Diego Costa (Dk. 63 Fernando Torres), David Silva (Dk. 78 Cesc Fabregas), Cesar Azpilicueta
Hollanda: Jasper Cillessen, Ron Vlaar, Stefan de Vrij (Dk. 77 Joel Veltman), Bruno Martins Indi, Daley Blind, Nigel de Jong, Daryl Janmaat, Jonathan de Guzman (Dk. 62 Georginio Wiljnaldum), Robin van Persie (Dk. 79. Jeremain Lens), Wesley Sneijder, Arjen Robben
Gol: Dk. 27 Diego Costa (İspanya), Dk. 44, 72 Robin van Persie, Dk. 53, 80 Arjen Robben, Dk. 64 Stefan de Vrij (Hollanda)
Sarı kartlar: Dk. 25 Jonathan de Guzman, Dk. 41 Stefan de Vrij, Dk. 66 Robin van Persie (Hollanda), Dk. 65 Iker Casillas (İspanya)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...