Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Drogba'nın yeni takımı

İşte Drogba'nın yeni takımı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba, uzun süren görüşmelerinin ardından Juventus ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Fildişili yıldız Didier Drogba, İtalya'nın dev ekiplerinden Juventus ile 2 senelik anlaşmaya vardı. Ancak imzaların atılması ve resmi açıklamanın yapılması için ufak bir pürüz kaldı. Daha önce de Juventus'un istediği yönünde haberler çıkan Didier Drogba, yeni takımında oyuncu-antrenör olarak görev yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Antonio Conte'nin yeni yardımcısı olacak olan 36 yaşındaki tecrübeli isim, resmi imzayı ise Fildişi Sahilleri'nin Dünya Kupası dönüşü atacak.
Golcü oyuncunun alacağı ücret konusunda pürüz devam ederken, kesin rakamın Drogba'nın Dünya Kupası'nda performansına göre şekilleneceği iddia edildi. Bunun yanında 4.5 milyon euro, Juventus ve Drogba arasında ilk etapta anlaşılan rakam... Galatasaray'dan ayrılacağını daha önce açıklayan Drogba ile ilgili resmi açıklama, Antonio Conte'nin içinde bulunduğu problemin çözülmesi halinde resmen yapılacak. Conte'nin tam anlamı ile ikna olmaması, resmi imzaların önünde tek engel olarak kalmış durumda. Goal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...