Beşiktaş Şilili oyun kurucuya imza attırdı

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş Şilili oyun kurucuya imza attırdı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, Şilili orta oyun kurucu Erwin Jan Fuechmann Perez ile sözleşme imzaladı.

Üst üste 6 sezon Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş hentbol takımı, son olarak Şilili orta oyun kurucu Erwin Jan Fuechmann Perez'i transfer ederek gelecek sezon ligde ve Avrupa'da başarılar yakalamak için kadrosunu güçlendirdi. İç transfer çalışmalarını da sürdüren Kartal, Viktor Ladyko ile sözleşme yeniledi.

ERWIN JAN FUECHMANN PEREZ KİMDİR ?

2 Mayıs 1990'da Şili Punta Arenas'ta dünyaya geldi. Alman pasaportu da bulunan oyuncu, sol ve orta oyun kurucu pozisyonlarında oynayabiliyor. Villa de Arzuda ve HC Aschersleben takımlarının formasını giymiş oyuncu, geçen sezonu Romanya ekibi Club Oderhei'de geçirdi. Şili milli takımıyla 52 maça çıkan Perez, bu maçlarda 162 gol kaydetti ve maç başına 3.1 gol ortalaması yakaladı. Yetenekli oyun kurucu, Şili milli takımı formasıyla 2011 yılında PAN America (Amerika Kıta Şampiyonası) Hentbol Şampiyonası'nda da bronz madalya kazandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...