Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Halilhodzic'in kalmasını istediği 2 yabancı!

/ Kaynak: İHA
İşte Halilhodzic'in kalmasını istediği 2 yabancı!

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'un başına geçmesi beklenen teknik direktör Halilhodzic'in, Bosingwa ve Bourceanu dışında yabancı oyuncuların satılmasına onay verdiği öğrenildi

Resmi olarak ismi açıklanmasa da yeni sezonda Trabzonspor'u çalıştırmasına kesin gözüyle bakılan teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, Bosingwa ve Bourceanu dışında diğer yabancı oyuncuların satılmasına onay verdiği öğrenildi. Gelecek sezon yarışacağı her alanda iddialı bir takım kurmayı planlayan Trabzonspor, yeni sezonda takımın başında olması beklenen Vahid Halilhodzic'in, yabancı oyuncular arasında en çok Bosingwa ve Bourceanu beğendiği ve bu oyuncuların dışında diğer yabancı oyuncuların ekonomik manada ederi bulunması halinde satılmasını istediği ifade edildi. Adrian'ın transferinin ardından yönetim sözleşmesi devam eden 9 yabancı oyuncu sayısını azaltmak için çabalıyor. Yönetimin elinde geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon'da kiralık olarak oynayan Jebrin ile birlikte 9 yabancı oyuncusu bulunan Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in raporu doğrultusunda bu oyuncuların 7'ni göndermeyi planlıyor. Janko, Colman, Henrique, Celustka, Bamba ve Malouda gibi isimleri düşünmeyen Halilhodzic'in kadroda sorunlu ve sorun oluşturacak futbolcu istemediği belirtildi. Ekonomik manada kulübü tatmin edecek rakamların söz konusu oyunculara verilmesi halinde satışlarına onay veren Boşnak çalıştırıcının Bosingwa ve Bourceanu'nun kesinlikle takımda kalması yönünde raporunu ilettiği öğrenildi.
TEK JANKO'YA TALİP YOK
Trabzonspor'un elinde bulundurduğu yabancı oyuncuların çoğuna transfer teklifleri gelirken bir tek Marc Janko'nun transferi konusunda zorluk yaşıyor. Bordo-mavili takımda, Colman ve Henrique'ye ciddi teklifler gelirken bordo-mavili takım fiyatları arttırma konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili takımıyla kendisini göstermesi beklenen Sol Bamba'nın satışına da finaller sonrası onay verilecek. Celustka'nın İngiliz Premier Lig'de taliplilerinin olması bordo-mavililerin gelecek sezon yabancı oyuncuların transferi noktasında elini rahatlatırken, aynı durum ise Marc Janko'da yaşanmıyor. Önümüzdeki sezon Janko'yu kadro da düşünmeyen Karadeniz ekibi, oyuncunun satışı noktasında zorlanıyor. Geçtiğimiz sezon forma bulamayan oyuncunun taliplisi yok. Bu oyuncunun transfer edilmesi halinde Trabzonspor yıllık 1 milyon 600 bin Euro'dan kurtulmuş olacak. Öte yandan Trabzonspor, uzun sürüden beri ilgilendiği Turgut Doğan Şahin'in transferinden ise vazgeçti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...