Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'ın korumalarından "çok acil" anonsu

Erdoğan'ın korumalarından "çok acil" anonsu

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan Rize'de küçük bir erkek çocuğu severken araba isteyince, yakın korumasının telsizden "Çok acil araba" anonsu yaptığı duyuldu.

Başbakan Erdoğan, bugün saat 12.30 sıralarında Güneysu ilçesi Merkez mahallesindeki konutundan çıkarak hemşerileri ile birlikte hasret giderdi. Güneysulular, Başbakan Erdoğan'ın çevresini sararak sorunlarını anlatırken, birçok konuda kendisinden yardım istediler. Başbakan Erdoğan, hemşerilerinin sorunları ile tek tek ilgilenirken, mahalledeki çocuklarla da fotoğraf çektirdi. Fotoğraf karesinde kızı Esra Albayrak'tan olan 8 yaşındaki torunu Ahmet Akif Albayrak da Trabzonspor forması ile dedesinin yanında yer aldı. Utangaç tavırları ile dikkat çeken Ahmet Akif, dedesi Erdoğan ile birlikte objektiflere poz verdi. nbsp;

"ÇOK ACİL ARABA" ANONSU nbsp;
nbsp;Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Güneysu Merkez mahallesinden ilçe merkezine geçti. Burada aracından inmeden hemşerilerini selamlayan Erdoğan, arabasının durduğu sırada kendisine uzatılan 2-3 yaşlarındaki bir erkek çocuğu severek korumalarından kendisine araba verilmesini istedi. Yakın korumasının telsizden "Çok acil araba" anonsu yaptığı duyuldu. Erdoğan, daha sonra Rize şehir merkezine giderek Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısına katıldı. Geniş Güvenlik önlemleri dikkat çekerken, Erdoğan toplantı sonrası helikopterle Artvin'e geçecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...