Fenerbahçeli futbolcuların Mancini pişmanlığı

Fenerbahçeli futbolcuların Mancini pişmanlığı

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli futbolcuların Roberto Mancini'nin Türkiye'den ayrılmasının ardından birbirlerini arayarak bu olayı yorumladığı iddia edildi.

Galatasaray'da Mancini'nin istifası Fenerbahçeli futbolcuları derin bir pişmanlığa itti. 19. şampiyonluğu Mancini'nin taktik kağıdına gönderme yaparak kutlayan sarı-lacivertliler, İtalyan hocanın istifasını öğrenir öğrenmez telefona sarılıp birbirlerini aradı ve "Bu istifada payımız var mıdır" diye sordukları öğrenildi. Olayın fikir babası Volkan'ın, "Amacımız bu sezonki mücadele nedeniyle ezeli rakibimize gönderme yapmaktı. Hedefimizde Mancini yoktu. Kendisinin kariyeri ortada. Umarım yaptığımız bu espriyi kariyerine ve karizmasına bir saygısızlık olarak almamıştır. Zaten bu olaydan sonra her defasında amacımızın Mancini'ye saygısızlık yapmak olmadığını dile getirmiştik" dediği belirtildi. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...