Yayladağı'na 3 top mermisi düştü

Yayladağı'na 3 top mermisi düştü

GÜNDEM Haberleri

Yayladağı ilçesine bağlı Gözlekçiler Mahallesi kırsalına Suriye'den atıldığı değerlendirilen 3 top mermisi düştü.

Suriye'de Esed rejimine ait birliklerin, muhaliflerin kontrolündeki Lazkiye'nin Bayırbucak Türkmen bölgesi ve Keseb kasabası güneyine dün başlattığı saldırılar devam ediyor.
Rejim güçlerinin hava desteğiyle karadan ağır silahlarla muhaliflerin kontrolündeki noktaları vurduğu, Acısı köyü, Kırkbeş ve Çelme tepeleri ile İkiz Oluk mevkisinde, muhaliflerle rejim güçleri arasındaki çatışmalar şiddetlendi.
Türkiye sınırına yakın bölgelerde devam eden çatışmalar nedeniyle, Suriye sınırında yer alan Gözlekçiler Mahallesi kırsalına 3 top mermisi düştü. Top mermilerinin, can veya mal kaybına yol açmadığı belirtildi.
Öte yandan Esed rejimine ait birliklerin, Lazkiye'nin Cebel Ekrad Dağı'na saldırı düzenlediği, burada muhaliflerin kontrolündeki bazı noktaları ele geçirdiği de gelen bilgiler arasında.
Bölgedeki çatışma sesleri Yayladağı ilçesinden de duyulurken, Keseb kasabası ve çevresinden dumanlar yükseldiği görüldü.


HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...