Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir babaannenin en büyük acıyı yaşadığı an!

Bir babaannenin en büyük acıyı yaşadığı an!

YAŞAM Haberleri

16 aylık bebek, balkondan düşerek hayatını kaybetti. Bu sırada evin bahçesinde bulunan babaanne, düşenin ne olduğuna bakmaya gidince büyük şok yaşadı.

Olay, Aladağ ilçesine bağlı Büyüksofulu köyünde meydana geldi. İddiaya göre Arife Yolcu (20), eşi Aytekin Yolcu'nun tarlaya çalışmaya gitmesinin ardından çocukları Fatma (2) ve 16 aylık bebeği İbrahim ile balkona çıktı. Genç kadının bir süre sonra mutfağa gitmesinin ardından demir parmaklıkların arasından sarkan minik İbrahim, birinci kattan aşağı düştü. Bu sırada evin bahçesinde bulunan babaanne Fatma Yolcu, düşenin ne olduğuna bakmaya gidince büyük şok yaşadı. Çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğin cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerin ardından Büyük Sofulu Köyü Mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...