Halk otobüsü ile TIR kafa kafaya çarpıştı!

/ Kaynak: DHA
Halk otobüsü ile TIR kafa kafaya çarpıştı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kartal'da, halk otobüsü ile hafriyat taşıyan tır kafa kafaya çarpıştı. Kaza sırasında tamamen dolu olan halk otobüsünde 2 kişi hafif yaralandı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Kartal Yunus Kumcular mevkiinde meydana geldi. Eski Ankara Caddesi'ndeki trafik ışıklarında, Pendik yönünde ilerleyen Durali Yönel'in kullandığı Harem -Pendik hattında çalışan 34 GU 59 48 plakalı halk otobüsü ile karşı yönden gelen Kenan Taş'ın kullandığı 34 FJ 7145 Plakalı hafriyat taşıyan tır kafa kafaya çarpıştı. Tamamen dolu olan otobüsteki yolcular çarpışmanın şiddetiyle savrularak birbirlerinin üzerine düştüler. Kazada can kaybı olmazken 2 kişi hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan Fitnat Zor ambulansla Yavuz Sultan Selim Devlet Hastanesi'ne, Nurettin Özsoy ise Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Her iki şoför de karşı suçu karşı tarafa atarken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...