Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuncay Özkan partisini seçti

/ Kaynak: AA
Tuncay Özkan partisini seçti

Politika Haberleri  / AA

Gazeteci-yazar Tuncay Özkan, bundan sonraki süreçte CHP çatısı altında siyasete devam edeceğini söyledi.

Gazeteci-yazar Tuncay Özkan, kentteki bir alışveriş merkezinde yeni kitabını okuyucularına imzaladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özkan, CHP'de siyaset yapmaya karar verdiğini söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile konuyu görüştüğünü kaydeden Özkan, "CHP Genel Merkezi'ne üyelik başvurumu yaptım. Lütfetti, kabul ettiler. Bundan sonraki süreçte CHP çatısı altında siyasete devam edeceğim" diye konuştu.

Özkan, gönlündeki cumhurbaşkanı adayının da Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen olduğunu söyledi.

Musul'da yaşananlara da değinen Özkan, IŞİD'in sadece bölgenin sorunu olmaktan çıkarak dünyanın sorunu olmaya başladığını ifade etti.

Özkan, IŞİD'in hem enerji koridorlarını hem de Irak'ın bütünlüğünü tehdit ettiğini belirterek, "IŞİD konusunda Türkiye'nin tek başına hareket etmesi mümkün değildir. Sorunun barışçıl yollardan çözülmesi ve çatışmaların Türkiye'ye sıçramasının önlenmesi için mutlaka dünyayla birlikte hareket edilmelidir" şeklinde konuştu.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...