Öğrenci yurdunda yangın

/ Kaynak: İHA
Öğrenci yurdunda yangın

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te bir öğrenci yurdunda yangın çıktı. Yangında içeride mahsur kalan 76 öğrenci, yangın merdiveni ile kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bozoklar Mahallesi'nde bulunan bir öğrenci yurdunda çıkan yangın korkuya neden oldu. Yurdun 2'inci katında başlayan yangında duman tüm binayı sardı. Duman nedeniyle yurdun diğer katlarında mahsur kalan öğrenciler, gözü yaşlı bir şekilde kurtarılmayı bekledi. Öğrenciler, itfaiye merdiveni ile binadan tahliye edildi. Yangın büyümeden söndürülürken, bazı öğrencilerin aileleri ise olay yerine gelerek çocuklarının kurtarılmasını gözüyaşlı bir şekilde izledi.

Öğrencilere ambulanslarda ilk müdahale yapıldı. Dumandan etkilenen öğrencilerin bazıları ise hastanelere kaldırıldı. Yangının çıkma nedeni henüz belirlenemezken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...