MGD'de seçim heyecanı

MGD'de seçim heyecanı

MAGAZİN Haberleri

Pazar günü yapılacak MGD 11 Genel Kurulu'nda yönetime talip olan Muharrem Acartürk açıklamalarda bulunarak Yönetim Kurulu aday listesini açıkladı.

'MGD'YE YENİ BİR SOLUK YENİ BİR UMUT İÇİN TALİBİZ' Sloganıyla seçime giren Acartürk Magazin Gazeteciliğine artık hizmet edemeyecek duruma gelen dernek yönetimini, yeni projelerle işlevsel bir hale getirmek olduğunu söyledi.

15 Haziran Pazar günü (yarın) Şişli Belediyesi'nin bulunduğu Esentepe'deki Maya Center'da yapılacak olan Magazin Gazeteciler Derneği 11. Genel Kurulu'nda yönetime talip olan Muharrem Acartürk, MGD'yi eski itibarlı günlerine taşıyacak Yönetim Kurulunu belirledi. Acartürk, amaçlarının Magazin Gazeteciliğine artık hizmet edemeyecek duruma gelen dernek yönetimini, yeni projelerle işlevsel bir hale getirmek olduğunu söyledi.

Magazin gazetecilerine yönelik hazırladıkları projeleri arasında, ilk etapta MGD adına her hafta bütün Türkiye'de dağıtılacak ve işsiz kalan magazin muhabirlerinin istihdam edileceği bir dergi olduğunu söyleyen Acartürk, bütün gece muhabirlerine yasal konularda yardımcı olmak için avukat sağlanacağını ve çeşitli konularda destekler vereceklerini belirtti. Ulusal bir kanalda yayınlanmak üzerine MGD'nin yapımcılığını yaptığı bir magazin programı için hazırlıkların ve temasların sürdüğünü de sözlerine ekleyen MGD Başkan Adayı Acartürk, birçok yerde hem indirim imkânları sağlayacak hem de protokollerde itibar görecek MGD kartını hayata getireceklerini vurguladı.

İşsiz kalan veya haksızlığa uğrayan birçok dernek üyesinin olduğunu söyleyen Başkan Adayı Muharrem Acartürk, yönetimde, tecrübeli ve enerjik genç bir ekibin çalışacağını kaydetti.

MGD'nin Onursal Başkanı Nurettin Soydan'ın da destek verdiği Muharrem Acartürk, magazin gazetecilerinin birlik ve beraberlik içinde demokratik bir seçim geçirmesini dilediğini sözlerine ekledi.

İşte Muharrem Acartürk'ün Yönetim Kurulu Aday Listesi:

BAŞKAN: MUHARREM ACARTÜRK
YÖNETİM KURULU (ASİL): EROL IŞIK, BÜLENT MAKAR, SELÇUK İNCİ, HALİL ÇİLİNGİR, MEZİN DEDEYİ, AYHAN ORAL, M. FATİH YILMAZ, NİYAZİ HANCI
YÖNETİM KURULU (YEDEK): ATILAY YILMAZ, UĞUR KOTAN, HAKAN GÜNGÖRMEZ, SAYİT DURMAZ, BOĞAÇHAN KAPLAN, CAN KARAMAN, MEHMET GÜNGÖREN, BİRSEN ALTUNTAŞ
DENETİM KURULU (ASİL): RECEP ÇİLİNGİR, MUHAMMET KURTBAY ÖNÜR, HAKAN ŞANCI nbsp; nbsp; nbsp;
DENETİM KURULU (YEDEK): HAKAN SADIÇ, NAGİHAN ATAÇ, MELTEM GÖL
ONUR KURULU (ASİL): DOĞAN ŞENTÜRK, ORHAN VURAL, ERKAN ÖZMEN, TANER DİLEKLEN, BAHRİ KAYAOĞLU
ONUR KURULU (YEDEK): CEMİL AKYOL, ARSLAN GÜVEN, NURCAN SABUR, MUSTAFA HOLOĞLU, KENAN ÇINAR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...