HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sivas'ta feci kaza! Çok sayıda yaralı var

Kaynak:
Sivas'ta feci kaza! Çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri  / 

Düğünden dönenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 17 kişi yaralandı

Sivas'ın Hafik ilçesinde, düğünden dönenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, aralarında gelin ve damadın da olduğu 17 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Ankara'da düğünlerini yapan Bülent-Yurdagül Parim çifti, aileleriyle Kars'a gitmek üzere yola çıktı.
Çiftin ve ailelerinin bulunduğu, Hakan Gündüz yönetimindeki 36 M 9046 plakalı minibüs, Sivas'ın Hafik İlçesine bağlı Durulmuş köyü girişinde yoldan çıkarak telefon direğine çarptı. Daha sonra devrilerek sürüklenen minibüs, bir evin bahçesinde durdu.
Gelinin çeyizinin etrafa savrulduğu kazada, sürücü, gelin ve damat ile Tuğba Cengiz, Muhlis Parim, Ruşen Kılıç, Büşra Toptaş, İpek Parim, Bahriye Karakaya, Muhammet Furkan Parim, Ali Umut Bozyel, Mehmet Parim, Musa Cengiz, İsa Cengiz, Bilal Kaya, Gülen Kaya, Fuat Gündal yaralandı. Yaralılar, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Büşra Toptaş'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

YAŞAM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...