Ağzından cep çıktı

Ağzından cep çıktı

YAŞAM Haberleri

Güney Afrika'da ameliyat masasına yatırılan bir adamın metal kıskaçlarla ağzından cep telefonu çıkarıldı.

Güney Afrika'da bir adamın ağzından ameliyatla cep telefonu çıkarıldı. Şok eden görüntülerde ismi açıklanmayan bir nbsp;adam, Klerksdorp'taki hastanede ameliyat masasında yatıyor, başında da kalabalık bir doktor grubu adamın ağzından bir cep telefonu çıkarıyor. Görüntülerde önce adamın tükürükleri temizleniyor, sonra da metal kıskaçlarla adamın ağzından elektronik cihaz çıkarılıyor. Adamın ağzından çıkan şeyin telefon olmasının görülmesiyle cerrahların da hayret nidaları duyuluyor. Görüntülerde bazı doktorların da güldüğü fark ediliyor. Mayıs 2012'de ameliyattaki doktorlardan Edwin Shingo tarafından kayda alınan görüntü ilk kez yayımlandı.
Telefonun adamın boğazına nasıl kaçtığı açıklanmadı. LiveLeak sitesinde yayımlanan görüntü kısa sürede 56 bin kere seyredildi.
ABD'nin Missouri eyaletinde de bir adam, 2005'te tartıştığı kadının ağzına cep telefonu sokmuş, kadın ameliyata alınmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...