Halilhodzic Toure'yi ikna etti

Halilhodzic Toure'yi ikna etti

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un bir süredir görüşme halinde olduğu Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Kolo Toure'yi Trabzon'a gelmeye ikna ettiği ileri sürüldü.

Takımın gelecek yılki planlaması hakkında bilgiler alan 33 yaşında Toure'nin, ''Kulübümle anlaşın, gelmeye hazırım'' dediği öğrenildi. Vahid Halilhodzic'in de Fildişi Sahili Milli Takımı'nı çalıştırırken, kaptanlık verdiği eski öğrencisini takımda görmeyi çok istediği belirtildi. nbsp;

Trabzonspor'da 7 yolcu
Gelecek sezon yarışacağı her alanda iddialı bir takım kurmayı planlayan Trabzonspor, Vahid Halilhodzic'in direktifleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezonda takımın başında olması beklenen Boşnak teknik adamın, yabancı oyuncular arasında en çok Bosingwa ve Bourceanu'yu beğendiği ve bu oyuncular dışında kalan diğer yabancıların satılmasını istediği bildirildi. Adrian'ın transferinin ardından sözleşmesi devam eden 9 yabancıyı elden çıkarmaya çalışan bordo-mavili yönetim ise temaslarını hızlandırdı. 1461 Trabzon'da kiralık oynayan Jebrin ile birlikte Janko, Colman, Henrique, Celustka, Bamba ve Malouda gibi isimleri yeni sezonda düşünmeyen Halilhodzic'in, Bosingwa ile Bourceanu'nun kesinlikle takımda kalması yönünde rapor verdiği öğrenildi.

Trabzonspor'da yabancı oyuncuların çoğuna transfer teklifleri gelirken, bir tek Janko'nun transferi konusunda zorluk yaşanıyor. Colman ve Henrique için ciddi teklifler alan bordo-mavili yönetimin, Sol Bamba'nın satışına ise Dünya Kupası sonrası onay vereceği bildirildi. Celustka'nın İngiliz Premier Lig'de taliplilerinin olması bordo-mavililerin elini rahatlatırken, Janko'ya henüz teklif gelmemesi Karadeniz ekibini sıkıntıya soktu. Trabzonspor, Janko'nun satılması halinde yıllık 1 milyon 600 bin avrodan kurtulmuş olacak. Öte yandan bordo-mavililer, uzun süredir peşinden koştuğu Turgut Doğan Şahin'den vazgeçti. nbsp;

Henrique'ye 3.5 milyon avro
Polonyalı futbolcusu Adrian'ı 3 milyon 200 bin avroya Al Nasr'a satan Trabzonspor'un, geçtiğimiz sezon takımın gol yükünü çeken Henrique'yi de satmak üzere olduğu öğrenildi. Bordo-mavili kulübün ismini henüz açıklamadığı bir Arap kulübünün Brezilyalı golcüye 3.5 milyon avro bonservis bedeli teklif ettiği ileri sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...