Bahar döneminin son iki lansmanını yaptı

Bahar döneminin son iki lansmanını yaptı

EMLAK Haberleri

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak konumlanan Emlak Konut GYO A.Ş. bahar döneminin son iki lansmanını yaptı.

9 ve 10 Haziran'da ardı ardına lanse edilen Göl Panorama Evleri ve Bahçekent Flora projeleri yoğun ilgiyle satışa sunuldu.

Be-Ma İnşaat'ın TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, Bahçeşehir'in karşısında konumlandırdığı Göl Panorama Evleri 9 Haziran Pazartesi günü The Grand Tarabya Hotel'de lanse edildi. Yatırım açısından avantajlı bir noktada yer alan Göl Panorama Evleri uzun zamandır merakla bekleniyordu. Yatırım açısından avantajlı bir konuma sahip olan Göl Panorama Evleri, uzun zamandır yatırımcılar tarafından bekleniyordu. Bir süredir www.burasıyenievim.com web sitesinden talep toplayan projeye kısa sürede yoğun bir başvuru gerçekleşti. Göl Panorama Evleri'nin yatırım açısından değerine değinen Be – Ma İnşaat İcra Kurulu Üyesi Halil Durna; "TOKİ ve iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle 1.431 konut ve 40 ticari üniteden oluşan dev bir projeye start veriyoruz. Projemiz, Bahçeşehir'in tam karşında, Küçükçekmece Gölü'ne bakan eşsiz bir noktada yer alıyor. 530 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz Göl Panorama Evleri, bölgeye büyük değer kazandıracak bir yaşam alanı olacak. Gerek mimarisiyle, gerekse donatılarıyla bölgenin çehresini değiştirecek bir proje geliştirdik. Göl Panorama Evleri'nin tüm detaylarını en ince ayrıntısına kadar planlayarak geliştirdik. Projenin konumlandığı nokta yatırım açısından büyük potansiyel taşıyor. Bu da projeye olan ilgiyi artırıyor. Projenin donatılarına ve bölgeye kıyasla ekonomik oranlarla satışlarımıza bugün başladık. Bizim amacımız burada projemizden daire alan her bir müşterimize maksimum faydayı sağlamak. Bu amaçla da müşterilerimize yatırım için önemli bir fırsat sunuyoruz. Şuan metrekaresi yaklaşık 2.500 TL'den başlayan fiyatlarımızı lansman dönemine özel olarak belirledik. Göl Panorama Evleri, yalnızca teslime kadar dahi yatırımcısına ciddi anlamda prim getirisi sağlayacak bir proje. Projenin ilerideki değerine ve bölgenin geleceğine inanıyoruz." dedi.

nbsp;Bahar döneminin son iki lansmanını yaptı
95 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Göl Panorama Evleri, 1.431 konut ve 40 ticari üniteden oluşuyor.


nbsp;Bahar döneminin son iki lansmanını yaptı

Emlak Konut GYO'nun En Yeşil Projelerinden
Bahçekent Flora
TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçekent Flora 10 Haziran Salı günü Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansmanla görücüye çıktı. İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Başakşehir'de 300 milyon TL'lik dev bir proje nbsp;yükseliyor. İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığında, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Bahçekent Flora projesiyle bölgede 875 konut ticari alanlar yer alacak. Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansmanda görücüye çıkan Bahçekent Flora, lansman sonrasında yoğun bir taleple satışa sunuldu. Bahçekent Flora'nın yatırımcılarından Mehmet Yeşil, Doğan Dağ ve Müslim Güzel, projenin detaylarına yönelik şunları belirtti; "TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle Başakşehir'de geliştirdiğimiz projemizi İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığında inşa ediyoruz. 140 bin metrekare genişliğindeki Hoşdere Bölge Parkı'na komşu bir noktada konumlandırdığımız projemiz, 22 bin metrekarelik rekreasyon alanıyla bütünleşen bir yapıya sahip." Büyüklükleri 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişen daireler, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle alıcı buluyor. İlk etabının teslimleri 2016 yılının Eylül ayında yapılacak projede metrekare satış fiyatları ise 2 bin TL'den başlıyor.

nbsp;Bahar döneminin son iki lansmanını yaptı
Vadistanbul bulvar'da
100 milyon dolarlık rekor satış
Türkiye'nin en çok dikkat çeken projeleri arasında yerini alan Vadistanbul'un ticari alanlardan oluşan Bulvar etabına yerli ve yabancı yatırımcı ilgisi sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Kale Endüstri Holding ve dünyanın en büyük inşaat firmaları arasında yer alan bir şirketin alımlarıyla toplamda 100 milyon dolarlık bir satış yapıldı. nbsp; Bünyesinde bulunan Kale Kilit ile bugün kilit ve geçiş sistemleri sektöründe Türkiye'nin ve bölgenin lider markası olan ve 80'den fazla ülkeye yaptığı düzenli ihracat ile dünya kilit piyasasının sayılı entegre üreticileri arasında yer alan Kale Endüstri Holding, diğer önemli faaliyet alanı olan gayrimenkul sektöründeki vizyonu ve büyüme stratejisi ile paralel değerlendirdiği Vadistanbul Bulvar'da toplam 10.850 metrekarelik bir ofis bloğu ve Ana kuleden 6.000 metrekarelik üç tam kat satın aldı. Holding yetkililerince yapılan açıklamada yatırımın kira getirisi etkinliği düşünülerek yapıldığı belirtildi. Holding, ana kuleden satın aldığı 6.000 metrekarelik ofis alanının 1.500 metrekarelik kısmına genel merkezini taşımayı planlıyor. nbsp;
Kale Endüstri Holding'ten 59 Milyon Dolarlık Yatırım
Vadistanbul Bulvar'dan aldığı blok ve 3 tam kat ile projeden 59 milyon dolarlık yatırım yapan Kale Endüstri Holding, projeye genel merkezlerini taşırken kalan bölümleri yatırım amaçlı değerlendirecek. Vadistanbul Bulvar'dan yaptığı satın almaya ilişkin açıklama yapan Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür "Holding olarak gayrimenkul alanında yıllardır devam ettiğimiz faaliyetlerimize ilave olarak kentsel değişimin son yıllarda getirdiği gelişen modern şehir algısıyla gayrimenkul yatırımlarının içinde yer almaya devam ediyoruz. Yeni yapılan modern binalar ve projeleri de gayrimenkul sektöründeki fırsatlar olarak değerlendiriyoruz. Bu şekilde firma olarak asıl faaliyet alanımızla birlikte gayrimenkul sektörüyle ne kadar iç içe olduğumuzu gösteriyor ve bu alanların sinerjilerinden faydalanıyoruz." nbsp;diyerek yapılan satın almanın önemine dikkat çekti.




nbsp;Bahar döneminin son iki lansmanını yaptı

Ankara'nın 'Kuzey Yıldızı' hizmete açıldı
Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Kuzey Ankara'da inşa edilen rekreasyon alanı, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılımıyla Perşembe günü açıldı. TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen ve toplamda yaklaşık 700 bin metrekare, alan içerisinde, 400 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan bölgede 70 bin civarı nüfusun yaşaması bekleniyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenboğa Havalimanı yolu güzergahında oluşturulan rekreasyon alanının yeşil dokusu ve görüntüsüyle şimdiden görenleri büyülediğini vurguladı. Şimdiye kadar 8 bin 100 konutun tamamlandığını ve toplamda 18 bin konutun inşa edileceğini belirten Gökçek, bölgede yaşayan vatandaşların sosyal ve kültürel tüm ihtiyaçların en üst düzeyde karşılanacağının altını çizdi. Başkan Gökçek, restoranlar, kafeler, büfe, fitness center, çeşitli etkinliklere imkân verecek sosyal tesisler, aktivite ve kültür merkezleri, toplamda 70 adet hizmet binasının yapıldığını söyledi.


Şua İnşaat'tan Fikirtepe'ye 600 milyon TL yatırım
İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe'ye, Şua İnşaat imzasıyla konut ve ticari alanlardan oluşan yeni bir proje geliyor. Konumu itibariyle yatırımcılar tarafından merakla beklenen projenin yakın bir tarihte lanse edilmesi planlanıyor. Şua İnşaat, markalı konut projeleri arasında özel bir yer edinen Elite City ve Elite Side projelerinin ardından sektördeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.
600 milyon TL'lik yatırım değerine sahip proje 129 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip. 24 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan projede 700 den fazla konut ofis ve 5 bin metrekare ticari alan yer alacak.
Fikirtepe'de hayata geçirecekleri proje için uzun zamandır çalışma yürüttüklerini belirten Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıcalı; "Şua İnşaat olarak bugüne dek inşa ettiğimiz projelerimizle sektörde güvenilir bir noktaya geldik. Son olarak Atakent'teki Elite City ve Pendik'teki Elite Side projelerimizle müşterilerimize beklentilerinin üzerinde yaşam alanları oluşturduk. Şimdi de yatırımlarımıza ara vermeden, Fikirtepe'nin dönüşümünde önemli bir rol üstleniyoruz. Yeni projemizin çalışmalarını tamamladık. Ruhsat işlemleri tamamlandığında projeyi tüm detaylarıyla birlikte lanse edeceğiz" dedi. nbsp;
nbsp;Bahar döneminin son iki lansmanını yaptı
Lansman fiyatlarında son gün 15 Haziran
İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu'nda yer alan ve modanın mimariyle buluştuğu Toya Moda'da, lansmana özel satış fiyatları 15 Haziran'da sona eriyor. Dairelerin peşin fiyatlarının 185 bin liradan başladığı Toya Moda'da, yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar vade olanağının yanı sıra firma bünyesinde yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar 0 faizle taksitlendirme seçeneği bulunuyor.
Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından gerçekleştirilen "Toya Moda"da, ortak alandan, iç alan tasarımlarına, renk seçimlerinden daire kapı numaralarını gösteren tasarımlara kadar en ince detaylar, yaptığı tasarımlarla tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Dice Kayek'in imzasını taşıyor. İstanbul'un kültürel ve tarihi dokusuna uygun sıcak bir atmosfer sunan, hiçbir dönemde modası geçmeyecek yaşam alanı haline gelecek bu seçkin projede yer almak isteyenler 15 Haziran'a kadar lansman fiyatlarından faydalanabilecek. nbsp;


NECMİ ÇİÇEKÇİ / nbsp;necmi.cicekci@tg.com.tr / www. emlaktasondakika.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...