Turkcell tatile gideni de gidemeyeni de düşündü

Turkcell tatile gideni de gidemeyeni de düşündü

Ekonomi Haberleri

Turkcell Platinum, müşterilerine değişen mevsimle birlikte yeni avantaj ve fırsatlar sunmaya başladı.

Ücretsiz transfer nbsp;ve vale, hediye sinema biletleri, Deniz Taksi'de indirim, indirimli aksesuar ayrıcalıklarından yararlanan bir Platinum müşterisi ayda 250 TL'lik avantaj sağlıyor.Platinum müşterileri en çok seyahat ettikleri, yurt içi ve yurt dışı iletişim ihtiyaçlarının arttığı yaz mevsimine özel; iletişimden eğlenceye, ulaşımdan yaz önerilerine birçok ayrıcalıktan faydalanabilecek. Tatile çıkamayan Turkcelliler ise indirimli Deniz Taksi, konserlerde öncelik ve sinema kampanyalarından yararlanabilecek. Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek, işi ve hayat tarzı sebebiyle yoğun iletişim ihtiyacı olanlar için geliştirdikleri Turkcell Platinium'u sürekli olarak yenilediklerini söyledi. Kısakürek, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını takip ediyor ve beklentilerini birebir adreslemeye yönelik, hayatlarına hız, konfor ve keyif katan çözümler sunuyoruz. Bu ayrıcalıkları yaşamak isteyen herkesi Turkcell Platinum dünyasına bekliyoruz" dedi. Yazın İstanbul'da kalacak olanlar da, 'Bitaksi Uygulaması' ile para kullanmadan taksi ücretini faturasına yansıtabilecek.


Yurt dışına çıkacaklara Twitter ve Facebook var
Turkcell Platinum 'Süper Yurtdışı' özelliği sayesinde, ülke dışı seyahatlerinde günde sadece 9,90 TL karşılığında yurt dışındayken de Türkiye'deki paketlerini kullanmaya devam edecek olan müşterilerine Facebook ve Twitter'ı yurt dışında da dilediğince kullanma kolaylığı sağlıyor. Platinum sahipleri yaz boyunca Çeşme'de Alaçatı Beach Resort, 7800, Propaganda; Bodrum'da Xuma plajlarına yüzde 50 indirimle giriş yapabilecekler ve bu ayrıcalıklarını yakınları ile de paylaşabilecekler. nbsp;
Ekonomi Servisi




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...