Trabzonspor'a yeni forvet!

Trabzonspor'a yeni forvet!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da forvet transferi için çalışmalar devam ediyor. Andre Pierre Gignac'in da listeye alındığı öne sürüldü.

Fanatik'in iddiası şu şekilde: Tecrübeli hocanın forvet transferi üzerinde kafa yorduğu, şu an çalıştırdığı Cezayir Milli Takımı'nın golcüsü Slimani'yi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na önerdiği ortaya çıkmıştı. Ancak bu konuda yaşanan son gelişmeler ve yönetimin önüne gelen isim, Halilhodziç'in de aklını çelecek türden. O yıldız Fransız golcü Andre Pierre Gignac. 2010'da Toulouse'dan Marsilya'ya tam 16 milyon Euro (Yaklaşık 48 milyon TL) karşılığında transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, hava toplarındaki hakimiyeti, mücadele gücü ve istikrarlı grafiği ile dikkat çekiyor.
Toulouse'tan tanıdık!
Gignac tipi sert ve hırslı oyunculara ihtiyacı olduğunu aktaran Vahid Halilhodziç'in de düşünüp bu konudaki son kararını Başkan Hacıosmanoğlu'na aktaracağı belirtildi. Daha önce Fransa'da görev yapan Halilhodziç'in halen bu ülkede çalışan bazı dostlarına da golcü için fikir soracağı gelen haberler arasında. Eğer olumlu bir geri dönüş olursa Bordo-Mavili yönetim 2015'te sözleşmesi bitecek yıldız için bonservis pazarlığına başlayacak. Yakın geçmişte ön eleme turunda Toulouse ile eşleşip elenen Trabzonspor'u o maçta yıkan isimlerin başında Gignac geliyordu. Yani son sezonunda 44 maçta 22 gol atan başarılı forvet taraftarlara da yabancı değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...