Barcelona'dan Türkiye'ye...

Barcelona'dan Türkiye'ye...

SPOR Haberleri

Anadolu Efes, Barcelonalı yıldız için kolları sıvadı. Koçtan sonra sırada önemli transferler var...

Anadolu Efes, başantrenörlük koltuğuna ünlü Sırp coach Dusan Ivkovic'in oturmasının ardından transfer borsasında flaş hamleleriyle boy göstermeye devam ediyor. Habertürk'te yer alan haber şu şekilde:
Olympiakos'tan Stratos Perperoglu, CSKA Moskova'dan Milos Teodosic ve Nenad Krstic'le flört eden Lacivert-Beyazlılar'ın, halen İspanya Ligi ACB'de forma giyen iki yıldıza teklifte bulunduğu öğrenildi. Ivkovic'in, Olympiakos'u çalıştırdığı dönemden de öğrencisi olan, iki sezon önce Royal Halı Gaziantep forması da giyen ve halen FC Barcelona'nın oyuncusu olan ABD'li pivot Joey Dorsey'i istediği ve Efes'in yıldız oyuncuya 2 yıl için 2.5 milyon dolar teklif ettiği ortaya çıktı. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Barça'da 7.8 sayı, 6.1 ribaund ortalamasıyla oynayan Dorsey'in 1 yıllık kontratı bu yaz sona eriyor.
Efes'in, Dorsey'in yanı sıra yine İspanya'da Cajasol forması giyen ve bu sezon sergilediği performansla (12.4 sayı, 4.6 asist, 3.8 ribaund) dikkat çeken Çek Milli Takımı'nın da guardı Tomas Satoransky'ye de 3 yıl için 1.7 milyon Euro önerdiği belirtildi.
Çek oyuncu için FC Barcelona'nın da devrede olduğu vurgulanırken, 23 yaşında ve 2.01 boyundaki guardın önceliğinin Barcelona'dan yana olduğu ifade edildi. HABERTÜRK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...