Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Düğün dönüşü korkunç kaza!

/ Kaynak: DHA
Düğün dönüşü korkunç kaza!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Sivas'ta Hafik İlçesi'nde, düğünden dönenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, aralarında gelin ve damadın da olduğu 17 kişi yaralandı.

Ankara'da düğünlerini yapan Bülent-Yurdagül Parim çifti, düğün sonrası aileleri ile birlikte Kars'a gitmek üzere yola çıktı. Hakan Gündüz yönetimindeki 36 M 9046 plakalı minibüs, Sivas'ın Hafik İlçesi'ne bağlı Durulmuş Köyü girişinde yoldan çıkarak telefon direğine çarptı. Daha sonra devrilerek sürüklenen minibüs, bir evin bahçesine çarparak durdu. Kazada, araç sürücüsü Hakan Gündüz, gelin Yurdagül, damat Bülent Parim ile araç içinde bulunan yolculardan, Tuğba Cengiz, Muhlis Parim, Ruşen Kılıç, İpek Parim, Bahriye Karakaya, Muhammet Furkan Parim, Ali Umut Bozyel, Mehmet Parim, Musa Cengiz, İsa Cengiz, Bilal Kaya, Gülen Kaya, Fuat Gündal yaralanırken 7 yaşındaki Büşra Toptaş ise kaldılıdığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisinde hayatını kaybetti. Kazada kızını kaybeden 37 yaşındaki Bilen Toptaş, "İki şoför vardı. Biri saat 02.30 kadar aracı kullandı. Daha sonra ağabeyi direksiyona geçti. Sürekli uyukluyordu. Esneyip duruyordu. Herkes uyarıyordu. Ağabeyi 'Kaza yapacağız' diyordu. Ben çocuklarım için uyumuyordum. Arabanın içi kalabalıktı. Esnedi direksiyon kontrolünü kaybetti. Demir direğe vurdu. Bahçeye uçtu."

Kazada yaralananlar Sivas'ta bulunan çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...