Burak Yılmaz'ın en mutlu günü!

Burak Yılmaz'ın en mutlu günü!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Burak Yılmaz bu akşam dünya evine giriyor.

Tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı İstem Atilla ile bu akşam aileler arasında kıyılacak sade bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirecek. Genç çiftin nikah öncesi heyecanlarını Yılmaz'ın takım arkadaşı Emre Çolak sosyal medya üzerinden paylaştı. Yıldız futbolcu Burak Yılmaz, ailesi ve arkadaşları ile gelin evine giderek davullu zurnalı kız alma merasimini gerçekleştirdi. Yılmaz ve arkadaşları gelin evinin önünde davul ve zurna eşliğinde oynayarak mutluluklarını gösterdi. nbsp;


GÖBEK ATTI

Gerçekleşecek düğün töreni için kız evine davul-zurna eşliğinde giden Burak Yılmaz, Atilla'nın evi önünde arkadaşlarıyla göbek attı. Burak Yılmaz'a, futbolcu arkadaşları Selçuk İnan, Caner Erkin, Necati Ateş, Emre Çolak'ın yanı sıra, çocukluk arkadaşları eşlik etti. Daha sonra konvoy halinde kız evine giden Yılmaz ve arkadaşları, gelinlik içerisindeki İstem Atilla'yı da yanlarına alarak ayrıldı.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...