Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir Aliağa'da orman yangını

/ Kaynak: DHA
İzmir Aliağa'da orman yangını

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir Aliağa'da, belirlenemeyen nedenle otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Bölgeye hareket eden söndürme ekipleri karadan ve havadan çalışma başlattı.

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde, belirlenemeyen nedenle otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Bölgeye hareket eden söndürme ekipleri karadan ve havadan çalışma başlattı.
Helvacı Mahallesi Dumanlıdağ Mevkii'nde otluk ve makilik alanda, bugün saat 13.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler yangını, jandarma ve söndürme ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 2 uçak ve 2 helikopter havadan, 20 arazöz de karadan çalışma başlattı. Alevlerin sarp bir noktada çıktığı, rüzgarın da etkisiyle büyüdüğü belirtildi. Yangın bölgesinde herhangi bir tesis veya yerleşim alanı olmadığı bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...