Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Düğün konvoyunda feci kaza; gelin öldü, damat yaralı

/ Kaynak: DHA
Düğün konvoyunda feci kaza; gelin öldü, damat yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muş'ta damadın kullandığı gelin arabasının düğün konvoyunda takla atması sonucu meydana gelen kazada, 23 yaşındaki gelin Rezzan Yanılmaz öldü.

Olay, bugün 10.00 sıralarında Hasköy İlçesi'ne bağlı Üçdam Köyü yakınlarında meydana geldi. Bingöl'ün Solhan İlçesi'nde babasının evinde yapılan ilk düğün ardından Van'ın Erçiş İlçesi'ne giden düğün konvoyu kaza yaptı. Damat Sadık Yıldız yönetimindeki 65 LB 464 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Habip Ulaşkın yönetimindeki 07 LBZ 74 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak şarampole yuvarlanan otomobilde gelin Rezan Yanılmaz yolda öldü. Yaralanan damat 27 yaşındaki Sadık Yıldız, 23 yaşındaki Yunus Bayram, 25 yaşındaki Semra Yıldız ve 35 yaşındaki Aynur Yıldız da Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Üzerinde 'Mutluyuz' notu bulunan gelin arabasındaki süsler yola savruldu. Gelinin ölümü iki aileyi de yasa boğdu. Rezan Yanılmaz'ın cesedi otopsi yapıldıktan sonra toprağa verilmek üzere memleketi Solhan'a götürüldü. Sürücü Habip Ulaşkın gözaltına alındı.
Erciş'te öğretmen Sadık Yıldız ile aynı yerde bir bankada çalışan Rezan Yanılmaz'ın iki yıl önce tanıştıkları belirtildi. Çiftin ikinci düğünlerinin bugün öğleden sonra Erciş'te yapılacağı belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...