Galatasaray, Alex Teixeira için pusuda!

Galatasaray, Alex Teixeira için pusuda!

SPOR Haberleri

Galatasaray transfer için yeni teknik direktörünü bekliyor.

Mancini ile yolları ayırdıktan sonra Lucescu'ya yönelen ve Rumen teknik adamdan gelecek yanıta odaklanan sarı kırmızılılar, transfer çalışmalarını da bu gelişmeye göre belirleyecek. Kadrosunda 11 yabancı oyuncusu bulunan Galatasaray'da Ontivero, Eboue ve Dany her koşulda gönderilecek. Diğer yabancı oyuncular için gelecek teklifleri değerlendirmek isteyen Galatasaray Yönetimi, oyuncu satışından çıkarttığı nbsp;kaynağı transfere ayırmayı planlıyor. Yeni teknik direktörün belirlenmesiyle sezon öncesi kampına kalabalık bir kadroyla gitmeye hazırlanan Galatasaray, oyuncuların kamp performansına göre kadro yapısını şekillendirecek. Yerli oyuncular ile ilgili de son karar sezon öncesi kampında verilecek.


ASLAN ALEX TEIXEIRA İÇİN PUSUDA
Lucescu'nun Shakhtar Donetsk Başkanı Ahmedov'u ikna etmesi durumunda ise Galatasaray'ın gözü Shakhtarlı oyuncularda olacak. Ukrayna'daki savaş nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen oyuncularla temasa geçmeye hazırlanan sarı kırmızılılar, Lucescu'nun gözde oyuncusu Alex Teixeira için beklemede.


SAVAŞ NEDENİYLE SERBEST KALMA OLASILIĞI
Rumen çalıştırıcının takıma kazandırdığı Brezilyalılar arasında en yeteneklilerden biri olan Teixeira'nın piyasa değeri 17 milyon Euro. Ofansif orta saha olarak görev yapan 24 yaşındaki oyuncu, sol açık ve sağ açıkta da forma giyebiliyor. nbsp;Ukrayna'daki iç karışıklıktan dolayı oyuncunun serbest kalma durumu buluyor. Lucescu'nun Galatasaray'a imza atması durumunda yönetim bedelsiz olarak genç Brezilyalıyı transfer etmek için çalışmalara başlayacak. Daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelen Alex Teixeira, yüksek bonservis bedeli yüzünden transfer edilememişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...