Samsunspor'da Emin Kar yeniden başkan

Samsunspor'da Emin Kar yeniden başkan

SPOR Haberleri

Samsunspor'un olağanüstü genel kurulu bugün yapıldı, Emin Kar yeniden kulüp başkanlığına getirildi.

Atakum Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen olağanüstü kongrede, daha önce aday olmayacağını açıklayan Emin Kar, eski kulüp başkanlarından Erkut Tutu'nun hazırladığı yönetimin listesini divan kuruluna sunmasının ardından aday olduğunu açıkladı. Bunun üzerine Erkut Tutu, adaylıktan çekildiğini açıklayarak listesini geri çekti. nbsp;Bunun üzerine Emin Kar'ın tek listesi oylama sunuldu. Emin Kar, yapılan oylamada Samsunspor başkanlığına seçildi. Kongreye katılan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise Samsunsporun yerinin Süper Lig olması gerektiğini söyledi.
KAR:"HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ"
Emin Kar, seçimin sonuçlanmasından sonra yaptığı konuşmada futbolcularından 6'sının alacaklarına karşılık Futbol Federasyonu'na başvurduklarını hatırlatırken şunlyarı söyledi: "Ancak tekrar başkan seçildiğimi öğrenen bu arkadaşlarımız, yaptıkları başvuruyu geri çekeceklerini söyledi. Biz, kulüpte yöneticilik yapmadık, ağabey, kardeş gibi olduğumuz için futbolcularımız da böyle bir davranış sergiledi. Onlara da çok teşekkür ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...