Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sarıyer'de kaybolduktan sonra bulunan Baran'ın sağlık durumu ne?

Sarıyer'de kaybolduktan sonra bulunan Baran'ın sağlık durumu ne?

YAŞAM Haberleri

Sarıyer'de kaybolduktan 15 saat sonra sağ olarak bulunan 4 yaşındaki Baran Çelik, kontrol amacıyla hastaneye getirildi. Minik Baran'ın sağlık durumu ne?

Sarıyer'de bulunan Belgrad Ormanı Kirazlıbent mevkiinde dün saat 16.30 sıralarında kaybolan Baran, yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta uyurken bulundu. Kaybolduktan 16 saat sonra bulunan küçük çocuk, hastaneye sevk edildi.Sarıyer'de piknik sırasında kaybolduktan yaklaşık 15 saat sonra bulunan 4 yaşındaki Baran Çelik, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Bahçeköy Kirazlıbent mevkisinde dün ailesiyle piknik yaparken kaybolan ve jandarma ile sivil arama kurtarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda ormanlık alanda uyurken bulunan çocuk, kriz masasının bulunduğu bölgeye getirildi.Piknik yapılan yere yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta bulunan Baran Çelik, ambulansla sağlık kontrolü için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.Baran Çelik'in ailesi de ambulansa binerek hastaneye gitti.İstanbul Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Can Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, arama çalışmalarına katılan ekiplere teşekkür etti.Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Avcı, "Çocuğu sağ bulmamız çok sevindirici. Açıkçası mutluluktan ne diyeceğimizi bilemiyorum" dedi.Avcı, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Biraz korkmuş, yıpranmış durumda. Ancak herhangi endişe verici bir durum yok. Yine de kontrol amacıyla hastaneye sevk edildi" ifadelerini kullandı.Arama yapılan bölgenin haritasını gösteren Avcı, ekiplerin çalışmaları bölümlere ayrılan alanda gerçekleştirdiğini söyledi.Avcı, "Gece çalışması yapılmıştı. Sabah da tekrar kontrol çalışması yapılırken mutlu sona erdik. Geçmiş olsun diyorum. Bütün ekiplere de buradan çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...