'Başkanlar da Köşk için 'Erdoğan' dedi'

'Başkanlar da Köşk için 'Erdoğan' dedi'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti'li Abdülhamit Gül: 824 AK Partili belediye başkanımızın arzusu, seçilmiş ilk cumhurbaşkanının Başbakan Erdoğan olması yönünde...

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, AK Partili belediye başkanlarının ilk seçilmiş cumhurbaşkanlığını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakıştırdıklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen "AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı konusunda belediye başkanlarıyla istişare yapıldığını anlatan Genel Başkan Yardımcısı Gül, "48 il, 563 ilçe ile 213'ü belde olmak üzere 824 kişiden oluşan belediye başkanlarımızın hemen hemen hepsi ilk seçilmiş cumhurbaşkanının Başbakanımız olmasını istiyor. Beklentileri ve talepleri bu yönde ama genel merkezimizin yetkili kurallarının verdiği karar doğrultusunda AK Parti adayı için çalışma yapacaklardır" dedi.
Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması durumunda ANAP gibi dağılabileceği yönündeki görüşleri de değerlendiren Gül, "Bu, sandıkta yenemedikleri bir partinin geleceği ile ilgili hariçten gazel okuyanların bir temennisidir. AK Parti sıradan bir parti değil. AK Parti'yi milletin kendisi kurmuş, tabelasını millet asmıştır" diyerek beklentilerin boşa olduğunu söyledi.
"2023 hedeflerine kilitlenmiş bir partinin tökezlemesini kimse beklemesin" diyen Gül, "Biz kısa mesafe koşucusu değiliz. AK Parti'nin 9 milyon teşkilat mensubu maraton koşusu için bu yola çıktı" şeklinde konuştu. AK Partili Belediyelerin önümüzdeki 5 yıllık sürede yapacaklarını da anlatan Gül, AK Partili belediyelerin milletin değerlerine uygun bir şehir müzesi kurarak, şehrin tarihi ve kimliği hakkında farkındalık oluşturacağını söyledi.
Gökhan KAYA / TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...