Fenerbahçe'de iki imza birden!

Fenerbahçe'de iki imza birden!

SPOR Haberleri

Yönetim, şampiyonlukta önemli rolü olan sol beki sambacı ile aynı anda KAP'a bildirerek, 'Benim için Diego kadar değerlisin' mesajı verecek.

F.Bahçe'nin 'görüşüyoruz' diye KAP'a bildirdiği Diego Ribas ve "Prensipte anlaştık" dediği Caner Erkin konusunda daha sonra tek adım atmadı. İmzaların gecikmesi ise, "Bir sorun mu var" sorularını akıllara getirdi. Hatta Caner Erkin'de kulübün CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz'ın para konusunda pürüz olduğu için imzanın geciktiği iddiaları da var. Ancak gerçeğin başka olduğu öğrenildi. Şu anda tatilde olan Diego Ribas'ın resmen açıklanması için Atletico Madrid ile sözleşmesinin biteceği 30 Haziran bekleniyor. Caner Erkin'in sözleşme yenilemesinin gecikmesinin ise bir başka nedeni var. Cazip tekliflere rağmen F.Bahçe'de kalmayı tercih eden tecrübeli sol beke "Sen bizim için değerlisin" mesajı verilecek. nbsp;


DUYGUSAL OLARAK DA TATMİN EDİLECEK nbsp;
Başkan Aziz Yıldırım'ın direktifi ile Diego Ribas ile Caner'in KAP'a bildirilmesi, imzası aynı zamanda yapılacak. İkilinin imza töreni bile birlikte Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilecek. Böylece Caner'e, "Sen bizim için dünya yıldızı Diego Ribas ile aynı değerdesin" denilecek. Para dışında duygusal olarak da tatmin edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...