Minik Baran'ın annesikonuştu: Biz çektik, kimse çekmesin

/ Kaynak: İHA
Minik Baran'ın annesikonuştu: Biz çektik, kimse çekmesin

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sarıyer'de ailesiyle piknik yaparken birden bire kaybolan ve 16 saat boyunca herkesin aradığı 4 yaşındaki Baran bulundu annesi:'Biz çektik, kimse çekmesin'

Ailesi ile piknik yaparken birden bire ortadan kaybolan Baran bulundu. Arama-kurtarma ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü sırada Baran Çelik kaybolduğu bölgeden 2,5 kilometre mesafede saat bugün saat 08.39 sıralarında Kemerburgaz'da uyurken bulundu.Sarıyer'de kaybolduktan 16 saat sonra sağ olarak bulunan 4 yaşındaki Baran Çelik'in annesi Katibe Çelik, yaşadığı mutluluğu anlattı. Yaşanan olayın kendilerine ders olduğunu belirten anne Katibe Çelik, "Bu acıyı Allah kimseye göstermesin. Biz çektik, kimse çekmesin" dedi.Sarıyer'de bulunan Belgrad Ormanı Kirazlıbent mevkiinde dün saat 16.30 sıralarında kaybolan Baran Çelik, 16 saat sonra yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta uyurken bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alınmak üzere Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Baran Çalik'in annesi Katibe Çelik hastane bahçesinde yaşadığı mutluluğu anlattı.Oğlunun bulunmasıyla çok sevindiğini dile getiren 33 yaşındaki Katibe Çelik, "Allah herkesten razı olsun. Korkmak ne, içimiz gitti. Ders oldu. Bu acıyı Allah kimseye göstermesin. Biz çektik, kimse çekmesin" diye konuştu.Minik Baran'ın annesi ve yakınları daha sonra hastaneye girdi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...