Drogba'nın büyük hayal kırıklığı!

Drogba'nın büyük hayal kırıklığı!

SPOR Haberleri

Japonya karşısında son yarım saat görev alan Drogba yaşadığı hayal kırıklığını paylaştı.

Fildişili yıldız Didier Drogba, Japonya maçına yedek kulübesinde başlamayı beklemediğini ve hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.
Teknik direktör Sabri Lamouchi, ileri uçta Wilfried Bony'ye şans verirken, kanatlarda ise her zamanki gibi Salomon Kalou ve Gervinho'yu oynattı. Mücadelenin son yarım saatinde forma şansı bulan Drogba, L'Equipe'ye verdiği demeçte, "Evet, doğal olarak hayal kırıklığına uğradım ama hocamızın kararına saygı duymamız lazım ve sahadakileri destelemek…" şeklinde konuştu.
Yedek kalmanın motivasyonunu bozmasına izin vermeyeceğini belirten 36 yaşındaki futbolcu, "Oyuna girdiğimde tek düşüncem, takımıma maçı kazanması için yardım edebilmekti. Bu tip olaylarla motivasyonumu bozmamalıyım. Güzel bir galibiyet aldık. Bu turnuva için haftalardır çok sıkı hazırlanıyoruz. İyi bir başlangıç yapmak çok önemliydi." dedi.


"DROGBA GİBİ BİR OYUNCUYA SAHİP OLMAK…"
Drogba'dan övgü dolu sözlerle bahseden Lamouchi ise, "Didier Drogba gibi bir oyuncuya sahip olmak, ister ilk 11'de olsun ister yedek, maçı değiştirecek güce sahip olmak demektir. Onu hem taktik hem de fizik durumundan dolayı yedekte başlattım. Herkes biliyor ki en son birkaç ay önce 90 dakika forma giyebildi. Sakatlıktan döndü, ama şu anda kondisyonu gerçekten iyi. Galibiyet güzeldi ancak unutulmasın ki henüz gruplardan çıkmadık." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...