CHP, yine Anayasa Mahkemesi'ne gidiyor

/ Kaynak: İHA
CHP, yine Anayasa Mahkemesi'ne gidiyor

Politika Haberleri  / İHA

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, komisyonda görüşmeleri devam eden Torba Yasa düzenlemesini Anayasa Mahkemesi'ne götüreceklerini söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, komisyonda görüşmeleri devam eden Torba Yasa düzenlemesinde hukuksuzlukların bulunduğunu belirterek yasalaşması halinde Anayasa Mahkemesi'ne götüreceklerini söyledi.

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülen Torba Yasa düzenlemesini Soma'da maden faciasının yaralarının sarılması düzenlemesi olarak beklediklerini söyleyen Hamzaçebi, çalışmaları sonuçlanan alt komisyonundan ortaya çıkan tablonun kamuoyuna sunulanın çok ötesinde bir görüntü arz ettiğini belirtti.

Hamzaçebi, bu düzenlemelerin CHP tarafından Anayasa Mahkemesi'ne taşınacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı adayının belirlenip belirlenmediğinin sorulması üzerine Hamzaçebi, "Biz şimdiye kadar aday tarifini yaparken CHP'li bir adayın tarifini yapmadık. Aday bu çerçevede bugün görüşmede ifade edilecek Genel Başkanımız tarafından" diye konuştu.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...