Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Es- Es CAS'a başvurdu

Es- Es CAS'a başvurdu

SPOR Haberleri

Eskişehirspor Kulübü Başkan Vekili Yalçın: "CAS'a başvurumuzu yaptık"

Eskişehirspor Kulübü Başkan Vekili Ahmet Yalçın, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) Eskişehirspor'a verdiği Avrupa kupalarında kupalarına katılmama cezasına ilişkin, "Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurumuzu yaptık" dedi.
Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA'nın Eskişehirspor'a verdiği Avrupa kupalarına katılmama cezasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. "Kararın değiştirilmesi için CAS'a başvurumuzu yaptık" diyen Yalçın, şu ifadeleri kullandı: "Avukatımız, başvuru için gerekli ücreti cuma günü ilgili hesaba yatırdı. Bunun ardından internet üzerinden yaptığımız başvuruyla CAS'a müracaatımızı yaptık. CAS, UEFA'nın kararına yaptığımız itirazı 3 Temmuz'da görüşecek." Yalçın, Eskişehirspor'un forvet hattı için gurbetçi bir futbolcuyla da imzaya yakın olduğunu sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...