Galatasaray, cezaları açıkladı!

Galatasaray, cezaları açıkladı!

SPOR Haberleri

Galatasaray Spor Kulübü, resmi sitesi aracığılıyla bir açıklama yayınladı.

Galatasaray Spor Kulübü, Fenerbahçe Ülker ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynananacak olan Beko Basketbol Ligi Play-Off Serisi 6. maçı hakkında Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından verilen cezalara ilişkin bir açıkalama yayınladı. Sarı kırmızılı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, verilen cezalar kapsamında söz konusu müsabakaya sadece kadın ve 14 yaş altı çocukların alınacağı duyuruldu.
İŞTE O AÇIKLAMA;
1 - Maça sadece kadın ve 14 yaş altı çocuklar alınacak,
2 - Otopark olarak trafik yoğunluğunu azaltmak için arka giriş kullanılacak. (Zeytinburnu yolunda otomobil firması binasının karşısı)
a. Otoparka sadece kadın ve çocuklu araçlar alınacak,
b. Ek yönlendirmeler yapılacak,
3 - Koltuk düzeni salonun orijinal haline döndürülecek ancak saha kenarında yer alan hiçbir koltukta basın harici kimse oturamayacak.
4 - Salona 5.000 biletli çocuk ve kadın seyirci alınacak,
Ayrıca kadın ve çocuk taraftarlarımızı yönlendirmek amacıyla muhtelif yerlerde şubemizin görevlileri onlara yardımcı olacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...