Metrobüs kullananlar dikkat! Bu durak 45 gün kapatılacak

Metrobüs kullananlar dikkat! Bu durak 45 gün kapatılacak

GÜNDEM Haberleri

Metrobüs, Darülaceze (PER-PA) istasyonu çalışma nedeniyle 45 gün süre ile kullanılamayacak.

İBB'den yapılan açıklamada şöyle denildi:
nbsp;
*Talatpaşa Köprüsü ayaklarının, D-100 üzerinde yolu daraltması sebebiyle, yıkılarak yeniden yapılması çalışmaları kapsamında, nbsp;Darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonunu kullanan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için nbsp;yapılan geçici nbsp;yaya üst geçidi kaldırılıyor. Bu aşamadan sonra;
nbsp;*Yenilenen Talatpaşa Köprüsü'nde Metrobüs İstasyonu'na engelli ve yaya erişimi için 6 metre genişliğinde, 8 metre uzunluğunda Platform eklenecek.
nbsp;*Turnikeler de yapılacak platforma taşınacak.
nbsp;*İstasyona erişim için ise nbsp;Yaya Rampası yapılacak.
nbsp;*Bu çalışmalar kapsamında Metrobüs İstasyonu da yenilenecektir.
nbsp;*Yapılacak bu çalışma ile engelli vatandaşlarımızın da darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonu'na konforlu bir şekilde erişimleri sağlanacaktır.
nbsp;*17 Haziran 2014 Salı günü, saat 00.00 da nbsp;(Salıyı Çarşambaya bağlayan gece) başlayacak ve 45 gün sürecek olan çalışmalar sebebiyle nbsp;Darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonu da 45 gün süre ile kullanılamayacaktır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...