Cüneyt Arkın: O kadar dedim, dinlemediler

Cüneyt Arkın: O kadar dedim, dinlemediler

MAGAZİN Haberleri

Cüneyt Arkın, oğulları Kağan ve Murat ile Babalar Günü nedeniyle Bursa'daki Anatolium Alışveriş Merkezi'nde söyleşi ve imza gününe katıldı.

Bazı ünlü isimlerin uyuşturucu nedeniyle gözaltına alınmasına ilişkin ise şunları söyledi: "Ben, Anadolu'yu karış karış dolaştım, gençlere alkolü ve uyuşturucuyu anlattım. Özellikle uyuşturucuyu. Sonra veliler de fark ettiler ve bu konuda bilgi istediler. O zaman birçok şeyi söylemiştik, 'önlem alınmazsa çok ilerler, yaş küçülür, başımıza bela olur' diye. Dinlemediler, dinletemedik. Bir televizyon programında bağırdım, 'kendi çocuklarımızı kendi ellerimizle öldürür hale geldik' diye. Her manada gençliğimizi öldürüyoruz. Özellikle bu uyuşturucu ve alkol öyle arttı ki. Hiçbir iş yapmıyoruz. Bu konuda hiç uğraşan yok." Program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arkın, çocuklarıyla gurur duyduğunu söyledi. Oğullarının örnek bir yaşam sürdürdüğünü ifade eden Arkın, yaptıkları işlerden dolayı da duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Kendisine 'Malkoçoğlu'nun kahramansın' dediklerini söyleyen Arkın, "Kahraman kimdir? Türkiye'de evine alın teri, namusu ile ekmek götürüp, ailesini doyuran her baba kahramandır. Bir de babanın en büyük şerefi çocuklarına en iyi eğitimi vermektir. Ben o işi yaptım. Ondan sonra ne halt olursa olsunlar. İster biri artist olur. Hiç karışmam" diye konuştu. nbsp;


SOMA'DA OLACAKLARI GÖRMÜŞÜZ' nbsp;
Geçtiğimiz ay Soma'da yaşanan maden kazasında 301 kişinin hayatını yitirdiği ve o günlerde rol aldığı 'Maden' isimli filmin gündeme gelmesinin hatırlatılması üzerine ise Arkın, şunları söyledi: "Biz Türk sineması yapanlardan çok eğitim görmüş bir ben ve birkaç kişi daha vardı. Kalanlar öyle eğitimli değildi ama halkında içinden geldikleri, halkla birlikte yaşadıkları için Türkiye'yi çok iyi biliyorlardı. Biz Maden Filmi'nde Soma'da olacakları görmüşüz. Daha önce polisiye 'Cemil dönüyor', 'Adalet', 'Yıkılmayan adam' filmleri çektim. Filmlerde bugünleri görmüşüz. Bugünleri anlatmışız. Sanatçının öngörüsü olması lazım. Görmesi lazım."








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...