Büyükada'da fayton faciası!

/ Kaynak: DHA
Büyükada'da fayton faciası!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Büyükada'da 4 kadın yolcusu bulanan fayton atların ürküp kontrolden çıkması sonucu devrildi. Kazada 4 yolcu ile fayton sürücüsü yaralandı.

Kaza 15 Haziran'da saat 15.00 sıralarında Büyükada Şehitler Parkı civarında meydana geldi. İddiaya göre fayton sürücüsünün önüne çıkan bir satıcı atların korkmasına neden oldu. Atların hakimiyetini kaybeden faytoncu arabadan düştü. Bir süre bu şekilde ilerleyen atlar virajı döndüğü sırada fayton aracı devrildi. Faytonda bulunan 4 kadın yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadınlara ilk müdahaleyi yaparak Kartal'daki bir hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası yaşanan panik ve can havli adada yaşayan bir kişi tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde yerde yatan yaralılar ve onlara yardım eden vatandaş ve sağlık ekiplerinin çalışmaları görülüyor. Hastaneye kaldırılan kadınlardan 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Büyükada'da fayton faciası!

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...