Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun çatı adayı oluşu Yozgatlıları sevindirdi

/ Kaynak: İHA
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun çatı adayı oluşu Yozgatlıları sevindirdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muhalefetin Cumhurbaşkanlığına Ekmeleddin İhsanoğlu'nun çatı aday olarak teklif edilmesi İhsanoğlun'nun memleketi Yozgat'ta sevinçle karşılandı.

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığına Ekmeleddin İhsanoğlu'nun çatı aday olarak teklif edilmesi Ekmeleddin İhsanoğlun'nun memleketi Yozgat'ta sevinçle karşılandı.İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun CHP ve MHP tarafından Cumhurbaşkanlığı için çatı aday olarak açıklanması İhsanoğlu'nun memleketi Yozgat'ta sevinçle karşılandı. İhsanoğlu'nun akrabalarından Erdal Macit (75), kendilerinin İhsanoğlu'nun Yozgat'taki evinde oturduklarını belirterek, "Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı için aday gösterilmesi bizi mutlu etti. Çok sevindik. Kendisini sonuna kadar destekleriz" dedi.Yozgat halkı da Yozgatlı bir kişinin Cumhurbaşkanı olmasından büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade ederken, Ali Rıza Gülbaş, "Kendi memleketimizden bir Cumhurbaşkanı seçilmesini isteriz. Yozgatlı bir Cumhurbaşkanıyla gurur duyarız. Ülkemiz ve Yozgat için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...