Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun gündeme gelen sözü

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun gündeme gelen sözü

GÜNDEM Haberleri

Muhalefetin cumhurbaşkanlığı adaylığı için üzerinde anlaşmaya vardığı Ekmeleddin İhsanoğlu bir röportajında, "Benden politikacı olmaz" demişti.

Muhalefet, cumhurbaşkanlığı seçimi için çatı aday üzerinde anlaşmaya vardı: Ekmeleddin İhsanoğlu. Eski İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri olan İhsanoğlu, bir röportajında, "Benden politikacı olmaz" demişti.

AK Parti hükümetinin desteğiyle İslam İşbirliği Teşkilatı Başkanlığı'na getirilen İhsanoğlu, Mısır'da yaşanan darbenin ardından hükümet ile görüş ayrılığına düştü.

İhsanoğlu, kendisinin 57 üyeden oluşan bir teşkilatı temsil ettiğini ve oybirliği olmadan bir kınamada bulunamayacağını vurguladı.

Türkiye'deki siyasi tartışmalara girmekten kaçınan Ekmeleddin İhsanoğlu, geçen yılki röportajda cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki bir soruya "Siyaseti hiç düşünmüyorum, benden politikacı olmaz" yanıtını vermişti. (NTV)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...