IŞİD'den kan donduran idam SMS'i

IŞİD'den kan donduran idam SMS'i

DÜNYA Haberleri

Musul'un ardından dün gece Türkmen ağırlıklı Telafer şehrini de ele geçiren IŞİD güçleri, bugün Musullulara cep telefonuyla idam daveti yolladı.

MUSUL İl Meclisi Başkanı Beşar Kiki, "IŞİD, Musul operasyonlar komutanı Orgeneral Muhammed Muhsin Ebu Elvelid'i Telafer'de esir aldı" dedi. Irak İslami Partisi'nin yayın organı konumundaki Bağdat Televizyonu, Orgeneral Muhammed Muhsin Ebu Elvelid'in esir alındığını alt yazıda izleyicilerine aktardı.

Musul'un ardından dün gece Türkmen ağırlıklı Telafer şehrini de ele geçiren IŞİD güçleri ise nbsp;bugün Musullulara cep telefonuyla idam daveti yolladı.

Gelen mesajda, Telafer kentinin savunmasını yürüten bir generalin saat 17.00'de Musul'un merkezinde idam edileceği duyuruldu. nbsp;

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) güçlerinin, Musullulara gönderdiği cep telefonu mesajında, "Herkesin idamı seyretmek için bugün saat 17.00'de merkezde olması gerekmektedir" denildi.

IŞİD'lilerin, Irak ordusundan IŞİD'e karşı savaşan en önemli figürlerden biri olan generali ve beraberindeki üst düzey komutanları idam edeceği bildirildi. nbsp;

Şii general ve beraberindekilerin, duyurulan saatte infaz edilip edilmediği henüz bilinmiyor.

Orgeneral Muhammed Muhsin Ebu Elvelid'in, Maliki'nin en önemli komutanlardan biri olduğu, birçok operasyonda görev aldığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...