Ankara'da korkunç kaza: 3 ölü, 2 yaralı

/ Kaynak: AA
Ankara'da korkunç kaza: 3 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Başkent Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 46 NL 057 plakalı otomobil, Abidinpaşa Mahallesi Tıp Fakültesi Caddesi Gaziler Kavşağı'nda yol kenarındaki ağaçlara ve süs havuzuna çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilde bulunan 5 kişi yola fırladı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazazedelere ilk müdahaleyi özel aracıyla sınava giden bir doktor yaptı. Ekipler ağır yaralı kadını kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı.

Yaralılar olay yerindeki müdahalenin ardından vatandaşların da yardımıyla ambulanslara bindirilerek en yakın hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan ikisi kadın 3 kişi, hastanede yaşamını yitirdi. 2 kişinin tedavisinin sürdüğü belirtildi. Hayatını kaybedenlerin üzerinde kimlik bulunmadığı, isimlerinin belirlenmesine çalışıldığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle kapanan yolda trafik, aracın çekilmesiyle normale döndü.

ARACIN MOTORU YOLA FIRLADI
Aracın çarptığı park duvarı yıkılırken aracın motorunun karşı yola fırladığı görüldü. Yerdeki kan izleri ve hurdaya dönen aracın görüntüsü dikkat çekti.

Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...