Survivor'da elenen isim belli oldu!

Survivor'da elenen isim belli oldu!

MAGAZİN Haberleri

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bir ada konseyi daha gerçekleşti. İşte Survivor'dan elenen isim

Survivor'dan kim elendi? Survivor'da elenen isim belli oldu? Dünyanın en zorlu yarışması Survivor hız kesmeden devam ediyor. Final bölümünden önce adaya bir kişi daha veda etti. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden gönüllüler adadan gitmesini istediği bir ismi yazmak zorunda kaldılar. 3 kişi kalan gönüllüler Sahra ve Yiğit elemeye kaldı. İkisi arasında olacak sms oylamasında en az oyu alan Sahra oldu. Sahra Işık Survivor adasına gözyaşları ile veda etti.

ÖDÜL OYUNUNU nbsp;GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için kıran kırana savaştılar. Acun Ilıcalı kazanan takımının 3 günlük Paris tatili yapacağını açıkladı. Turabi ve Sahra, Merve ve Gökhan ile yarıştılar. Ödül oyununu ise Gönüllüler kazandı.

SURVİVOR SAHRA- FOTO GALERİ

SAHRA IŞIK KİMDİR?

17 Ocak 1991 İstanbul doğumlu olan Sahra Işık, İlköğrenim ve lisenin ardından üniversite için Haliç Üniversitesi Antrenörlük Bölümü'nü tercih eden Işık halen buradaki eğitimini sürdürmektedir. Gelecekte tenis ve voleybol antrenörlüğü ile ilgili planları da bulunan Sahra Işık çok küçük yaşlardan itibaren sporla iç içe bir yaşam sürdürmeye başlamıştır. 13 yaşında voleybola adım atan Işık başarılı voleyboluyla öne çıkarak 7 yıl boyunca Fenerbahçe Spor Kulübü'nde de görev almıştır. Profesyonel salon voleybolunun yanı sıra Beach Volley'de oynayan Sahra Işık sporla dolu yaşamının yanında çok yönlü yetenekleriyle de öne çıkmaktadır. Modellikte yapan Sahra Işık bu alanda da başarılara imza atmıştır. Best model of Turkey yarışmasında finalıst olan Işık, özellikle bu mesleği yurt dışında sürdürmeyi düşünmektedir. Sahra Işık kendine has yetenekleri , pozitif enerjisi ve çok yönlülüğü gibi özelliklerinin yanında ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...