Aşırı terlemenin çözümü botoksta

Aşırı terlemenin çözümü botoksta

SAĞLIK Haberleri

Migren tedavisinin yanı sıra, kırışıkları giderme ve gençleşme gibi kozmetik sebeplerle yüze uygulanan botoks, yaz kış aşırı terlemeninde çözümü!

Migren tedavisinin yanı sıra, kırışıkları giderme ve nbsp;gençleşme gibi kozmetik sebeplerle yüze uygulanan botoks, yaz kış aşırı terleyenlerin de imdadına yetişiyor. Böbrek üstü bezinde görülen hastalıklar, kan şekeri düşüklüğü, şişmanlık, bazı kanserlerin tedavisinde kullanılan ilaçlar ve hormonlardan dolayı da terleme artabileceğine dikkat çeken Estetik Dermatolog Yrd. Doç. Dr. Melisa Eczacıbaşı, "Altında yatan hastalığın tedavisine rağmen sorun çözülemiyorsa, bu durumda kalıcı ve etkili çözüm için botoks uygulaması yapılabiliyor" dedi. Aşırı terlemenin kişinin hayat kalitesini bozduğunu belirten Dr. Eczacıbaşı, botoksun aşırı terleme problemine karşı etkili nbsp;bir çözüm olduğunu söyleyerek, "Koltuk altına, el ve ayaklara, hatta dudak üstü gibi terleyen bölgelere de botoks yapılabiliyor. Tedavinin ardından terlemeye bağlı kötü görüntü ve temizlik problemlerinden kurtulan kişilerin özgüvenleri yükseliyor. Bu kişiler sosyal hayatlarında daha rahat hareket ediyorlar" diye konuştu.
Ziyneti Kocabıyık

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...