Ronaldo ağladı, Twitter yıkıldı!

Ronaldo ağladı, Twitter yıkıldı!

SPOR Haberleri

Ronaldo 4-0 yenildikleri maçta üst üste gelen talihsizlikler ve kötü performansı yüzünden neredeyse ağlayacaktı.

Maça hırslı bir başlangıç yapmayı arzulayan Ronaldo önce Almanya'nın kazandığı penaltıyla hayal kırıklığına uğradı.


YIKILDI
Hummels'ın golüyle iyice oyundan düşen yıldız futbolcu, Real Madrid'den de takım arkadaşı olan Pepe'nin de kırmızı kart görmesiyle tam anlamıyla yıkıldı. Ronaldo'nun düş kırıklığı yüzüne de yansırken devre arasında kaptanlık pazubandını çıkardığı gözledi. Ronaldo'nun ikinci yarıda sahada olup olmayacağı ilgi ile beklenirken yıldız futbolcu tünelde gözüktü.


Ronaldo ağladı, Twitter yıkıldı!



SEYİRCİNİN TEPKİSİ
İkinci yarı biraz daha çok çaba gösteren Ronaldo bir ara ağlamaklı bir yüz ifadesine büründü. Maçın son bölümlerinde kullandığı uygunsuz frikiklerle seyircinin de tepkisini çeken Ronaldo'nun son kullandığı frikiği ise Neuer zorlukla çelebildi.
Ronaldo ağladı, Twitter yıkıldı!

RİHANNA TESELLİSİ
Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Portekizli futbolcu Ronaldo'nun acısına ortak oldu. Ronaldo'nun ekranlara da yansıyan bu üzüntüsü milyonlarca hayranı gibi Rihanna'yı da üzdü. Rihanna, twitter'dan maç sırasında "Üzülme bebeğim" anlamında "My baby :(" tweet'i attı. Tweet kısa sürede twitter'da paylaşım rekoru kırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...