Fenerbahçe'den transfer yalanlaması

Fenerbahçe'den transfer yalanlaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, basında yer alan, Beşiktaşlı futbolcular Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek'in transferi için çalışma başlattıkları yönündeki haberleri yalanladı

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Daha önce defalarca resmi açıklama yapılmasına rağmen, bugün yine bazı medya organlarında Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek ile kulübümüzü ilişkilendiren transfer haberleri yer almaktadır. Bir kez daha belirtmek isteriz ki bu oyuncularla ilgili herhangi bir çalışmamız yoktur. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bir oyuncuyu transfer etmek istediğimizde, önce kulüp yönetimiyle konuşarak izin alır, ardından futbolcu ile görüşürüz. Bu nedenle menajerlerin piyasa oluşturmak amaçlı yazdırdıkları bu haberlere alet olan basın yayın organları ile bu haberlere imza atan muhabirleri kınıyor, spor kamuoyunun bu tip yalan haberlere itibar etmemesini rica ediyoruz" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...