Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esenler'deki baba cinnetinde kan donduran detay

/ Kaynak: AA
Esenler'deki baba cinnetinde kan donduran detay

YAŞAM Haberleri  / AA

Esenler'de ailesini katleden Recep Genç'in, ellerini plastik kelepçeyle bağladığı eşi ile kızının boğazlarını satırla kestiği ortaya çıktı.

Esenler'de eşini ve kızını öldürdüğü iddia edilen Recep Genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Havaalanı Mahallesi Gökçay Sokağı'ndaki evinde eşi Tayyibe Genç (47) ve kızı Büşra Genç'i (14) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Recep Genç, Bakırköy Adliyesi'ne getirildi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Muhittin Bayırköylü tarafından ifadesi alınan Genç, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Recep Genç, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı.

Genç'in, ellerini plastik kelepçeyle bağladığı eşi ile kızının boğazlarını satırla kestiği ve olay sırasında kendisini de yaraladığı belirtildi.

- Olayın geçmişi

Esenler'de hafta sonu dershaneden eve dönen K.G çilingir yardımıyla içeri girdiğinde, annesi Tayyibe ve kardeşi Büşra'nın cansız bedenleriyle karşılaşmıştı.

Olay esnasında kendisini bıçakla boğazından yaralayan Recep Genç, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Tayyibe Genç ile Büşra Genç'in cenazeleri, memleketleri Erzurum'da toprağa verilmişti.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...